Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijfswagen botst achterop auto: A2 tijdje dicht

Geplaatst opdonderdag 28 juni 2018 - 21:52

De A2 bij Kelpen-Oler was donderdagavond een tijdje dicht, omdat daar een bedrijfswagen achterop een auto was gebotst.

Rond 21:30 uur ging het bij Hunsel mis. De bestuurster van een van de voertuigen is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Omrijden
De weg was door het ongeluk in noordelijke richting tussen Grathem en Kelpen-Oler een tijd afgesloten. Daardoor ontstond er richting Eindhoven een file. Na een half uur werd één rijstrook weer vrijgegeven en loste langzaam op.

Hoe het ongeluk is gebeurd, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen