Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijfswagen botst achterop auto: A2 tijdje dicht

Geplaatst opdonderdag 28 juni 2018 - 21:52

De A2 bij Kelpen-Oler was donderdagavond een tijdje dicht, omdat daar een bedrijfswagen achterop een auto was gebotst.

Rond 21:30 uur ging het bij Hunsel mis. De bestuurster van een van de voertuigen is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Omrijden
De weg was door het ongeluk in noordelijke richting tussen Grathem en Kelpen-Oler een tijd afgesloten. Daardoor ontstond er richting Eindhoven een file. Na een half uur werd één rijstrook weer vrijgegeven en loste langzaam op.

Hoe het ongeluk is gebeurd, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen