Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijfspand opnieuw doelwit van vandalen

Geplaatst opdonderdag 11 mei 2017 - 13:12

Een bedrijfspand in Horst is voor de tweede keer in korte tijd het doelwit van vandalen.

In de nacht van woensdag op donderdag zijn meerdere ramen van het voormalige kantoor van Haegens Bouw aan de Kranestraat gruzelementen geslagen. Dat meldt Facebookpagina Nieuws uit Horst aan de Maas.

Rugspuit
Twee weken geleden nam een mysterieuze man met een rugspuit het pand al eens onder handen. Hij bespoot de gevels, poorten en ramen met een donker goedje, dat een mengsel van zwarte verf en beits bleek te zijn

Lees ook: Mysterieuze man met rugspuit besmeurt gebouw

Camera
De man is gezien op camerabeelden terwijl hij midden in de nacht met de spuit in de weer is. Hij is nog niet herkend. Het is niet bekend of de persoon die de ramen heeft ingeslagen ook verantwoordelijk is voor de bekladding.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Mysterieuze man met rugspuit besmeurt gebouw
Gewonde bij aanrijding Tienrayseweg Horst
Wit hert wandelt over Wilhelminaplein Horst
Massaal wildplassen tegen gemeentehuis Horst
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen