Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedreiging met nepwapen in AZC Weert 'voor de grap'

Geplaatst opzaterdag 10 februari 2018 - 15:32

De asielzoeker die zaterdagochtend in het opvangcentrum in Weert een medebewoner bedreigde met een namaakwapen, deed dat voor de grap.

Bij de medebewoner viel die grap echter niet in goede aarde, meldt de politie zaterdagmiddag: "Je kunt je natuurlijk voorstellen wat er gebeurt als er iemand met een oorlogstrauma wordt bedreigd met een namaakwapen."

Lees ook: Asielzoeker opgepakt na bedreiging met nepvuurwapen

Rechter
Dreiging met een voorwerp dat op een vuurwapen lijkt, is in Nederland net zo goed strafbaar als dreigen met een echt pistool. De man blijft dan ook vastzitten, hij zal zich moeten verantwoorden bij de rechter.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen