ANP-424997554

Voorwaardelijke celstraf voor Kamerlid-bedreiger Danny

De 26-jarige Danny V. uit Heerlen krijgt een celstraf van vier maanden voorwaardelijk voor het bedreigen van Kamerlid Pieter Omtzigt.

Edit - Danny V
Omtzigt-bedreiger Danny: beroepsdemonstrant werd symbool

Voor even zijn alle spotlights gericht op Danny V. (26) uit Heerlen. De man bedreigde CDA-politicus Pieter Omtzigt na een coronademonstratie in Den Haag en staat woensdag voor de rechter in diezelfde stad. Wie is deze twintiger?

internetoplichting, internetbankieren, fraude, oplichting (stock)
Alberto Stegeman confronteert internetoplichter Stan T.

Programmamaker Alberto Stegeman heeft in zijn SBS6-programma Undercover in Nederland zondagavond de uit Vlodrop afkomstige notoire (internet)oplichter Stan T. geconfronteerd met diens daden.

Cybercrime darkweb online bedreiging stock
Moeder na doodsteken hondje door zoon: 'Ben niet bedreigd'

De zaak rondom Harrie T. (56), een Sittardenaar die het hondje van zijn moeder doodstak, is een stuk ingewikkelder geworden.

Bedreiging online cyberpesten stock
Man (56) bedreigt moeder via Facebook na doodsteken hondje

Harrie T. (56) is opnieuw in de fout gegaan richting zijn moeder. Hij zat vast voor het mishandelen van de vrouw en het doodsteken van haar hondje, kwam vrij, maar bedreigde zijn moeder vervolgens via Facebook.

ANP-424839403
OM wil man vervolgen die op foto Wilders schoot

Het Openbaar Ministerie wil de man vervolgen die in een filmpje heeft geschoten op een foto van PVV-voorman Geert Wilders uit Venlo.

ANP-330603659 (voor eenmalig gebruik: cartoon Joep Bertrams, commotie Emmauscollege Rotterdam (05 nov 2020)
Tekenaars schrikken van commotie over cartoon

Limburgse cartoonisten zijn geschrokken van de (doods)bedreigingen aan het adres van een Rotterdamse docent, omdat in zijn klaslokaal een spotprent hing voor zijn lessen over vrijheid van meningsuiting.

stock politie politieauto
Man bedreigt buren met nepwapen

Tijdens een uit de hand gelopen burenruzie in Susteren is een man opgepakt die zijn buren bedreigde met een vuurwapen. Dat wapen bleek achteraf nep te zijn.

politieauto politie_HD
Bedreiging met ploertendoder in Etzenrade

Een man en een vrouw hebben zaterdagmiddag in Etzenrade, bij Schinveld, iemand bedreigd met een ploertendoder.

ANP-417886473
Heerlenaar vrij na doodsbedreiging CDA-politicus Omtzigt

De man die CDA-politicus Pieter Omtzigt met de dood zou hebben bedreigd, Danny V. (26) uit Heerlen, is vrijdag op vrije voeten gesteld. Hij is verhoord door de politie in Den Haag en mocht toen gaan.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten