Edit - Danny V

Toch gevangenisstraf voor bedreiging Pieter Omtzigt

De 27-jarige Danny V. uit Heerlen moet toch de gevangenis in voor het bedreigen van het Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt vorig jaar zomer.

Ruben L. Oppenheimer
Vrouw (38) bedreigt cartoonist: 4 maanden voorwaardelijk

Een 38-jarige vrouw uit Maassluis krijgt een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier maanden voor het beledigen en bedreigen van de Maastrichtse cartoonist Ruben L. Oppenheimer.

Danny V Heerlen
OM eist weer vier maanden tegen Omtzigt-bedreiger

Het Openbaar Ministerie heeft in het hoger beroep tegen Danny V. opnieuw vier maanden cel geëist tegen de Heerlenaar. De 27-jarige man bedreigde kamerlid Pieter Omtzigt op straat in Den Haag.

Aanhouding stationstunnel Weert (20 aug 2021)
Man opgepakt in stationstunnel Weert na bedreiging

De politie heeft donderdag een man in Weert aangehouden die verdacht wordt van bedreiging.

iStock-1196329135
Man opgepakt voor bedreiging met stroomstootwapen

De politie heeft in de nacht van maandag op een dinsdag een man opgepakt die zijn ex-partner had bedreigd met een stroomstootwapen.

Gevangene arrestatie crimineel handboeien stock
Fantasie of gruwelijke werkelijkheid: 'Knip je vingers eraf'

Heeft Timothy L. (40) iemand die een drugsschuld bij hem had op gruwelijke wijze afgeperst, of heeft zijn vermeende slachtoffer een rijke fantasie? Dat laatste, zegt Timothy. Justitie zet echter in op twee jaar celstraf.

Bedreiging opblazen woning Geleen - 10 jul 2021
Explosiegevaar wooncomplex Geleen geweken

Bewoners van een wooncomplex aan de Eberhardstraat in Geleen kunnen hun huis weer in nadat een man dreigde zijn huis op te blazen.

Beroving Roermond (4 jun 2021)
Drietal opgepakt voor beroving in woonhuis Roermond

De politie heeft vrijdagochtend drie mannen opgepakt in Roermond die verdacht worden van gewelddadige diefstal.

man achter tralies, gevangenis, politiecel, cel, gevangene (stock)
Sittardenaar (48) cel in voor bedreigen RIVM-baas

De politierechter in Den Haag heeft woensdag een 48-jarige man uit Sittard veroordeeld tot vier maanden cel voor het bedreigen van RIVM-baas Jaap van Dissel. Dat is conform de eis.

ocean
Chinees restaurant bedreigd: 'Ik snijd jullie tong af'

Een man heeft dinsdagmiddag gedreigd het Aziatisch restaurant Ocean Paradise aan de Rijksweg Zuid in Sittard in brand te steken.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten