Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedreigers van Passiespelen-Jezus nog onbekend

Geplaatst opdonderdag 13 augustus 2015 - 6:55

De politie heeft er nog geen idee van wie de jongens zijn die bedreigingen hebben geuit tegen Abbie Chalgoum, vertolker van Jezus in de Tegelse Passiespelen.

Chalgoum deed daar vorige week donderdag aangifte van.

Bedreiging
De jongens, opgeschoten Marokkanen volgens hem, scholden hem uit en bedreigden hem herhaalde malen als hij, komend vanuit zijn woonplaats Amsterdam, aankwam op het station in Tegelen.

Lees ook: 'Jezus' in Passiespelen doet aangifte van bedreiging

Hij meldde de bedreiging eerder bij politiemensen op het terrein van de Passiespelen. Toen zijn de jongens aangesproken op hun gedrag.

Politieonderzoek
Chalgoum zegt dat hij het kenteken van de auto van een van hen heeft doorgegeven. Volgens een woordvoerder van de politie heeft onderzoek nog niet geleid tot het achterhalen van de identiteit van de daders.

Lees ook: Bedreigde Passiespelen-Jezus in tranen tijdens interview

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Jezus' in Passiespelen doet aangifte van bedreiging
'Jezus' nodigt de burgemeester van Rotterdam uit
Hoofdrolspeler Passiespelen misschien in The Passion
'Jezus' ziet acteercarrière wel zitten
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen