Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bedreiger Venlonaar blijft achter tralies

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 16:36

De man die vastzit omdat hij wordt verdacht van ernstige bedreigingen aan het adres van een inwoner van Venlo, blijft nog twee weken vastzitten.

De rechter-commissaris heeft vrijdag zijn voorarrest verlengd. De 33-jarige verdachte uit Haarlem zit in beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Explosieven
De dreigementen tegen de Venlonaar waren zo ernstig dat de politie op Oudjaarsdag besloot om zware politiebewaking in te stellen voor een winkel aan de Bolwaterstraat. Er was onder meer gedreigd met explosieven.

Lees ook: Dreiging Venlo: verdachte aangehouden

Verbannen
Ook de bedreigingen aan het adres van de Venlonaar zelf namen politie, justitie en de burgemeester zeer zwaar op. Die laatste besloot zelfs om de man twee weken uit de stad te verbannen, om eventuele incidenten in Venlo te voorkomen.

Goederen
De bedreigde Venlonaar heeft een crimineel verleden en heeft ook tijd achter tralies doorgebracht. De man heeft volgens onderwereldfiguren 'een voorraad goederen met een aanzienlijke waarde' achtergehouden, en werd daarom bedreigd.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen