Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bedreiger Venlonaar blijft achter tralies

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 16:36

De man die vastzit omdat hij wordt verdacht van ernstige bedreigingen aan het adres van een inwoner van Venlo, blijft nog twee weken vastzitten.

De rechter-commissaris heeft vrijdag zijn voorarrest verlengd. De 33-jarige verdachte uit Haarlem zit in beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Explosieven
De dreigementen tegen de Venlonaar waren zo ernstig dat de politie op Oudjaarsdag besloot om zware politiebewaking in te stellen voor een winkel aan de Bolwaterstraat. Er was onder meer gedreigd met explosieven.

Lees ook: Dreiging Venlo: verdachte aangehouden

Verbannen
Ook de bedreigingen aan het adres van de Venlonaar zelf namen politie, justitie en de burgemeester zeer zwaar op. Die laatste besloot zelfs om de man twee weken uit de stad te verbannen, om eventuele incidenten in Venlo te voorkomen.

Goederen
De bedreigde Venlonaar heeft een crimineel verleden en heeft ook tijd achter tralies doorgebracht. De man heeft volgens onderwereldfiguren 'een voorraad goederen met een aanzienlijke waarde' achtergehouden, en werd daarom bedreigd.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen