Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedreigde Venlonaar mag de stad weer in

Geplaatst opzondag 13 januari 2019 - 14:17

De bedreigde Venlonaar die twee weken geleden door de burgemeester de stad uit werd gezet, mag weer terug.

Dat is zondag besloten.

Bedreiging
De man van 35 kreeg de bestuurlijke maatregel opgelegd nadat hij vanuit het criminele circuit werd bedreigd. De man heeft een verleden bij justitie maar heeft zijn straf uitgezeten. Een groep criminelen beschuldigt hem ervan achter de verdwijning te zitten van een 'partij goederen van grote waarde.'

Cordon
De dreiging was volgens politie, justitie en burgemeester zo groot dat op oudjaarsdag een grote politiemacht een cordon legde rond een winkel aan de Bolwaterstraat.

Lees ook: Criminelen dreigden met explosief in winkel Venlo

Nieuwe informatie
Burgemeester Antoin Scholten wilde afgelopen week het gebiedsgebod nog verlengen, maar heeft dat na overleg met justitie en politie niet gedaan. "Op basis van verkregen informatie is het nieuwe besluit genomen", schrijft de gemeente in een verklaring.

Wel blijft het winkelpand dat vanwege de dreigementen werd afgesloten en bewaakt, nog een week op slot.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen