Overslaan en naar de inhoud gaan

Bediening A73-tunnels verhuist: omleidingen in najaar

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 15:46

Omdat de bediening van de twee A73-tunnels verhuist van Limburg naar de verkeerscentrale in Helmond, zijn de Roer- en Swalmentunnel dit najaar enkele dagen en nachten dicht.

In de weekends van 13 tot 16 september en 4 tot 7 oktober zijn de slagbomen omlaag vanwege de operatie. In het weekend daartussen zijn de tunnels alleen 's nachts afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid.

De verhuizing van de tunnelbediening wordt gecombineerd met onderhoud aan het wegdek in de tunnels, om zo de overlast te beperken.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen