Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedenker Tasty Tom tomaat stopt

Geplaatst opdinsdag 11 juli 2017 - 10:39

Tomatenkweker Ton Janssen, de man achter de Tasty Tom-tomaat, stopt als teler. Hij heeft zijn kassen op de Venlose Heide te koop staan.

Janssen introduceerde in 1995 de inmiddels bekende tomaat. Hij was daarmee de eerste tomatenteler met een eigen merknaam. De zoete Tasty Tom wordt in het hele land in supermarkten verkocht.

Geen van de drie zonen van Janssen wil het bedrijf overnemen, reden voor de teler om zij bedrijf te koop te zetten. De 61-jarige Venlonaar blijft wel ambassadeur voor zijn tomaat.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Tasty Tom
Tomatenkoning Ton Janssen koninklijk onderscheiden
Brexit
Bedrijven wachten op duidelijkheid over Brexit
Onderzoek naar planten landbouw
Onderzoekscentrum plantenteelt naar Floriadeterrein
Merendeel arbeidsmigranten komt helemaal niet uit Polen
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen