Overslaan en naar de inhoud gaan

Becking wint Bart Brentjens Challenge

Geplaatst opzondag 29 september 2019 - 17:26

Hans Becking heeft in Eijsden-Margraten de Bart Brentjens Challenge gewonnen.

De tegenwoordig in Wetteren wonende mountainbiker mag zich daarmee Nederlands kampioen op de marathon noemen.

Erbarmelijke omstandigheden
De renners gingen in Eijsden-Margraten flitsend van start en moesten in de 110 km lange wedstrijd onder erbarmelijke omstandigheden 48 hellingen nemen en zo’n 2500 hoogtemeters overbruggen. Het deelnemersveld werd door Becking en Boom volledig uit elkaar getrokken en het tweetal reed geruime tijd samen aan kop.

Materiaalpech
Becking wachtte even op Boom toen deze door materiaalpech getroffen werd, maar kon de latere winnaar daarna niet volgen. Becking kwam ruim acht minuten voor Boom over de streep. De oud-wereldkampioen veldrijden bij de elite werd tweede. De Belg Joris Massaer legde beslag op de derde plaats.

Bas Peters bereikte de eindstreep niet. De oud-Olympiër kreeg twee keer bandenpech en besloot na de derde leegloper de strijd te staken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen