Overslaan en naar de inhoud gaan

Bebloede man op straat in Weert: politie doorzoekt woning

Geplaatst opvrijdag 21 januari 2022 - 19:19

De politie is vrijdagmiddag toegesneld naar een woning in de Regentesselaan in Weert. Buurtbewoners zagen een bebloede man op straat lopen en schakelden vervolgens de hulpdiensten in.

Dat meldt WeertdeGekste. Volgens de website was er een conflict in een woning waarbij een man gewond zou zijn geraakt. Enkele buren, waaronder ook kinderen, hadden de man vervolgens bebloed over straat zien lopen.

Spullen in beslag
Nadat de agenten arriveerden en de deur van het pand werd geforceerd, bleek er niemand meer aanwezig te zijn. De politie heeft vervolgens enkele goederen uit de woning in beslag genomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen