FRD-e beademingsapparaat beademingsapparatuur Stogger Panningen

Limburgs bedrijf produceert eerste beademingsapparaten

De eerste 30 beademingsapparaten voor coronapatiƫnten zijn geproduceerd. De zogenoemde FRD-e's zijn ontwikkeld door een lichtspecialist in Panningen.

Stogger beademingsapparaat
Beademingsapparaat Panningen: Wereldwijde interesse

Het beademingsapparaat voor coronapatiƫnten dat is ontwikkeld door een bedrijf uit Panningen kan rekenen op wereldwijde belangstelling.

Beademingstoestel Panningen (26 mrt 2020)
Lichtspecialist in Panningen aan wieg beademingsapparaat

Stogger in Panningen, een bedrijf dat zich normaal gesproken bezighoudt met draadloos en energiezuinig licht, is met een initiatief gekomen voor een goedkoop te produceren beademingsapparaat. Daar is wereldwijd vanwege de coronacrisis veel behoefte aan.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten