Eindexamentraining Broekhin Roermond

Examenleerlingen volgen vrijwillig weekendonderwijs

Eindexamenleerlingen van het Bisschoppelijk College Broekhin in Roermond gaan dit weekend vrijwillig naar school.

Broekhin
BC Broekhin 'coronaproof' voor terugkeer leerlingen

Eenrichtingsverkeer in het hele gebouw en klaslokalen voor tien leerlingen. En dat voor maar één lesdag per week. Is het wel de moeite waard aan het einde van het schooljaar? Het is een worsteling waar alle middelbare scholieren mee kampen.

Jongeren belanden tijdens studiereis in Engels ziekenhuis

Twee 15-jarige leerlingen van de Roermondse middelbare school BC Broekhin zijn, nadat ze zich tegoed hadden gedaan aan een fles wodka, in een Engels ziekenhuis beland.

School Roermond: extra aandacht voor psychische problemen

Het Bisschoppelijk College Broekhin in Roermond gaat meer aandacht besteden aan leerlingen met psychische problemen.

Excuses na brommercross door schoolgebouw

Eén van de twee examenkandidaten die met een brommer door de gangen van zijn school crosste, biedt nu zijn excuses aan.

Brommers crossen door school als examenstunt

Ondanks een uitdrukkelijk verbod van de school hebben examenleerlingen van college Broekhin in Swalmen toch een examenstunt gedaan. En hoe.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten