Overslaan en naar de inhoud gaan

BBB Lijst Palmen: 'Haatcampagne gaande tegen Jo Palmen'

Geplaatst opdinsdag 6 maart 2018 - 21:03

Volgens Burger Belangen Brunssum (BBB) Lijst Palmen, de partij van wethouder Jo Palmen, voeren diverse partijen in de Brunssumse gemeenteraad een '200 procent haatcampagne' tegen Palmen.

Dat zei fractievoorzitter Lefty Snackers aan het begin van het raadsdebat waarin het integriteitsrapport van twee hoogleraren over Palmen centraal staat.

Herindeling
"De VVD en PvdA brengen hem continu in een kwaad daglicht. Het is pure pesterij. En dat alles om een herindeling te ensceneren", fulmineerde
Schnackers. Ook gebruikte de fractievoorzitter vaker de term 'vendetta' om zijn punt duidelijk te maken.

Lees ook: Gronddossier Jo Palmen niet meer geheim

Hunkeren
Opvallend is dat waarnemend burgemeester Gerd Leers vlak daarvoor de gemeenteraad opriep om 'volledig vrijuit, maar met respect voor elkaar' te spreken. "Ik merk bij alle raadsleden dat ze hunkeren naar duidelijkheid. Maar ook dat men een nieuwe start wil maken met de onderlinge verhoudingen. Laten we daar vandaag een begin mee maken."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen