Overslaan en naar de inhoud gaan

Bauer, Duijts en Smit keren terug op Funpop

Geplaatst opwoensdag 5 februari 2020 - 16:16

Jan Smit, Frans Bauer en Frans Duijts zijn de eerste grote namen die zijn geboekt voor Funpop.

Het festival voor mensen met een verstandelijke beperking wordt dit jaar voor de 14e keer gehouden in Horst.

Truttes
Alle drie de artiesten waren ook op eerdere edities van het festival te zien. Andere namen die Funpop woensdag bekendmaakte zijn Les Truttes, The Dirty Daddies en Emma Heesters.

De kaartverkoop voor het festival in het weekend van 6 en 7 juni, is woensdag begonnen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen