Overslaan en naar de inhoud gaan

Bastion-hotels al eerder gewaarschuwd door inspectie

Geplaatst opmaandag 22 augustus 2016 - 21:08

De Bastion-hotelketen kreeg vorig jaar van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) een waarschuwing wegens tekortschietende hygiëne in het filiaal in Heerlen.

Ook kreeg Bastion Geleen een boete. Beide sancties blijken uit inspectierapporten die De Limburger heeft ingezien.

Voedselvergiftiging
Aanleiding voor de controle was een ‘klacht/voedselvergiftiging’, blijkt uit de documenten. Wat die klacht precies behelsde of hoe ernstig de voedselvergiftiging was, wordt uit de stukken niet duidelijk

Ratten en kakkerlakken
Limburgse (oud-)medewerkers deden zaterdag in De Limburger een boekje open over onhygiënische toestanden binnen de muren van de Bastion-hotels. Ze verhaalden van ratten en kakkerlakken in de keukens, gesjoemel met de houdbaarheidsdata van voedingswaren, onzorgvuldige schoonmaak en onderbetaling van het huishoudelijk personeel.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen