Grégoire Amiot Alexei Koselev Fortuna Sittard

Fortuna: Sambou wil opvallen, Amiot valt af

Fortuna Sittard-laatkomer Bassala Sambou heeft nu ook publiekelijk zijn excuses aangeboden.

Fortuna Sittard - PEC Zwolle (17 dec 2019)
Boete en waarschuwing voor laatkomer Sambou bij Fortuna

Fortuna-spits Bassala Sambou heeft een geldboete en officiële waarschuwing gekregen van de club, omdat hij te laat kwam voor de wedstrijd tegen VVV.

Fortuna Sittard houdt hoofd koel: 'Tijd nodig'

Het nieuwe Eredivisie-seizoen is weinig succesvol begonnen voor Fortuna Sittard. De club kreeg op de broek bij AZ (4-0), sleepte met pijn en moeite een punt uit het vuur tegen Heracles Almelo (1-1) en zag hoe de selectie flink werd uitgedund. Technisch manager Sjoerd Ars heeft echter vertrouwen in een kentering.

Spelersgekte in Sittard: club wil drie directe versterkingen

Het is deze zomer een komen en gaan van spelers bij Fortuna Sittard. Er vertrokken er zeventien, terwijl er negen nieuwelingen werden vastgelegd. Technisch manager Sjoerd Ars hoopt daar nog drie directe versterkingen aan toe te voegen.

Fortuna Sittard troeft concurrentie af in strijd om Sambou

Na weken van onderhandelen heeft Fortuna Sittard beet bij aanvaller Bassala Sambou (21). De Engelse spits, die in het Duitse Hannover ter wereld kwam, komt transfervrij over van Everton.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV