Overslaan en naar de inhoud gaan

Basketballers Weert onderuit tegen Apollo Amsterdam

Geplaatst opdinsdag 6 februari 2018 - 22:27

Drie wedstrijden in zes dagen blijkt van de jonge spelers van de Basketbal Academie Limburg uit Weert te veel gevraagd.

"Afgelopen zaterdag leverden zij nog een prima prestatie tegen Leiden, maar tegen Apollo Amsterdam was de pijp leeg", vertelde assistent-coach Coen van Gerwen na afloop van de verloren wedstrijd in Weert.

Niet aan te pas
De mannen van BAL kwamen er in sporthal Boshoven helemaal niet aan te pas en stonden na het eerste kwart al met 15-25 achter tegen de Amsterdammers. Ook in het vervolg van de wedstrijd lukte er weinig bij de Weertenaren. Halverwege de wedstrijd vermeldde het scorebord de stand 20-42.

Voorsprong nauwelijks vergroot
De Amsterdammers geloofden het toen wel, scoorden weliswaar regelmatig, maar vergrootten de voorsprong nauwelijks. Met nog 10 minuten te spelen was het 35-58 voor Apollo, dat met een 55-80 overwinning naar huis kon terugkeren.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen