Overslaan en naar de inhoud gaan

Basketballers Weert onderuit tegen Apollo Amsterdam

Geplaatst opdinsdag 6 februari 2018 - 22:27

Drie wedstrijden in zes dagen blijkt van de jonge spelers van de Basketbal Academie Limburg uit Weert te veel gevraagd.

"Afgelopen zaterdag leverden zij nog een prima prestatie tegen Leiden, maar tegen Apollo Amsterdam was de pijp leeg", vertelde assistent-coach Coen van Gerwen na afloop van de verloren wedstrijd in Weert.

Niet aan te pas
De mannen van BAL kwamen er in sporthal Boshoven helemaal niet aan te pas en stonden na het eerste kwart al met 15-25 achter tegen de Amsterdammers. Ook in het vervolg van de wedstrijd lukte er weinig bij de Weertenaren. Halverwege de wedstrijd vermeldde het scorebord de stand 20-42.

Voorsprong nauwelijks vergroot
De Amsterdammers geloofden het toen wel, scoorden weliswaar regelmatig, maar vergrootten de voorsprong nauwelijks. Met nog 10 minuten te spelen was het 35-58 voor Apollo, dat met een 55-80 overwinning naar huis kon terugkeren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen