Overslaan en naar de inhoud gaan

Basketballers Weert onderuit tegen Apollo Amsterdam

Geplaatst opdinsdag 6 februari 2018 - 22:27

Drie wedstrijden in zes dagen blijkt van de jonge spelers van de Basketbal Academie Limburg uit Weert te veel gevraagd.

"Afgelopen zaterdag leverden zij nog een prima prestatie tegen Leiden, maar tegen Apollo Amsterdam was de pijp leeg", vertelde assistent-coach Coen van Gerwen na afloop van de verloren wedstrijd in Weert.

Niet aan te pas
De mannen van BAL kwamen er in sporthal Boshoven helemaal niet aan te pas en stonden na het eerste kwart al met 15-25 achter tegen de Amsterdammers. Ook in het vervolg van de wedstrijd lukte er weinig bij de Weertenaren. Halverwege de wedstrijd vermeldde het scorebord de stand 20-42.

Voorsprong nauwelijks vergroot
De Amsterdammers geloofden het toen wel, scoorden weliswaar regelmatig, maar vergrootten de voorsprong nauwelijks. Met nog 10 minuten te spelen was het 35-58 voor Apollo, dat met een 55-80 overwinning naar huis kon terugkeren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen