Overslaan en naar de inhoud gaan

Basketballers Weert onderuit tegen Apollo Amsterdam

Geplaatst opdinsdag 6 februari 2018 - 22:27

Drie wedstrijden in zes dagen blijkt van de jonge spelers van de Basketbal Academie Limburg uit Weert te veel gevraagd.

"Afgelopen zaterdag leverden zij nog een prima prestatie tegen Leiden, maar tegen Apollo Amsterdam was de pijp leeg", vertelde assistent-coach Coen van Gerwen na afloop van de verloren wedstrijd in Weert.

Niet aan te pas
De mannen van BAL kwamen er in sporthal Boshoven helemaal niet aan te pas en stonden na het eerste kwart al met 15-25 achter tegen de Amsterdammers. Ook in het vervolg van de wedstrijd lukte er weinig bij de Weertenaren. Halverwege de wedstrijd vermeldde het scorebord de stand 20-42.

Voorsprong nauwelijks vergroot
De Amsterdammers geloofden het toen wel, scoorden weliswaar regelmatig, maar vergrootten de voorsprong nauwelijks. Met nog 10 minuten te spelen was het 35-58 voor Apollo, dat met een 55-80 overwinning naar huis kon terugkeren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen