Overslaan en naar de inhoud gaan

Basketballers Weert loten Apollo voor bekertoernooi

Geplaatst opzondag 1 december 2019 - 17:17

De achtste finales van de strijd om de Basketball Cup bij de mannen zijn bekend. Voor Basketball Academie Limburg leverde dit een uitwedstrijd op.

In Amsterdam is Apollo op 11 of 18 december de tegenstander. Die club staat momenteel laatste in de competitie, BAL staat twee plekken hoger.

Dutch Basketball League
In deze vierde ronde, waarbij de laatste zestien in actie komen, stromen de clubs uit de Dutch Basketball League in. Het resultaat is als volgt:

  • BV Hoofddorp – Donar
  • BC Virtus – Landstede Hammers
  • Winnaar Landstede Basketbal ZAC/Almere Pioneers – Zeeuw & Zeeuw Feyenoord
  • Winnaar BS Leiden/Lokomotief – Aris Leeuwarden
  • River Trotters – SBU
  • Winnaar CobraNova/Dreamfields Dolphins – Den Helder Suns
  • Heroes Den Bosch – Zorg en Zekerheid Leiden

Landstede (Zwolle) en Leiden spelen in december Europese wedstrijden, dus voor hun bekerduels zal een andere datum moeten worden gezocht.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen