Overslaan en naar de inhoud gaan

Basketballers BAL geen partij voor Leiden: 55-102

Geplaatst opzondag 27 januari 2019 - 18:16

De Basketbal Academie Limburg heeft in de Dutch Basketbal League een stevige nederlaag geleden.

In eigen huis ging het team van Radenko Varagic met 55-102 onderuit tegen ZZ Leiden.

Geen partij
Het Weerter team miste enkele spelers en had tegen de nummer twee in de competitie in het eerste kwart weinig of niets in te brengen. Na tien minuten stond Leiden al met 21-6 voor. Ook in het tweede kwart was Bal niet opgewassen tegen het Leidse team. Halverwege de wedstrijd stonden de Weertenaren al met 17-46 achter.

Verlies
Na de hervatting vond BAL wat vaker de basket, maar Leiden liep opnieuw tien punten uit. Met 38-77 werd aan het slot begonnen en tien wedstrijdminuten later stond 55-102 als eindstand op het scorebord.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen