MTB20210501-163737OP-2

BAL gaat niet Europees basketballen

Basketbal Academie Limburg (BAL) zal zich niet inschrijven voor de Europa Cup dit seizoen. De kosten die dit met zich meebrengt zijn te hoog, zo is de conclusie.

Basketball Academie Limburg - Den Bosch Heroes (10 feb 2021)
Basketbal in coronatijd: amper besmettingen, veel blessures

Een profcompetitie organiseren in coronatijd is geen gemakkelijke opgave. De Dutch Basketball League en deelnemer Basketball Academie Limburg (BAL) zijn desondanks alweer zes speelrondes onderweg.

Bart Schild BAL Basketball Academie Limburg Weert (9 feb 2021)
Uit VS teruggekeerde Bart Schild beleeft thriller met BAL

Bart Schild keerde onlangs terug uit de Verenigde Staten om weer voor Basketball Academie Limburg (BAL) in Weert te gaan spelen.

Sander Hollanders BAL basketbal
Samenvatting: Tweede en vierde kwart breken BAL op

De spelers van Basketball Academie Limburg (BAL) lieten tegen topploeg Donar bij vlagen fraaie dingen zien, maar gingen in de eigen Sporthal Boshoven toch met duidelijke cijfers onderuit.

BAL Weert basketbal (28 sep 2019)
Wedstrijd BAL Weert afgelast wegens corona

De basketbalwedstrijd tussen BAL Weert en Aris Leeuwarden gaat zaterdag niet door. Vanwege mogelijke coronabesmettingen binnen het team van Aris Leeuwarden.

BAL - Feyenoord 1 feb 2020
BAL verrast met winst op Feyenoord

De basketballers van Academie Limburg (BAL) hebben voor een verassing gezorgd door Feyenoord te verslaan.

Basketball
BAL lijdt tegen Donar grootste nederlaag van seizoen

De mannen van Basketball Academie Limburg hebben zaterdagavond in Groningen een forse nederlaag moeten slikken.

BAL Weert basketbal (28 sep 2019)
Basketballers Weert loten Apollo voor bekertoernooi

De achtste finales van de strijd om de Basketball Cup bij de mannen zijn bekend. Voor Basketball Academie Limburg leverde dit een uitwedstrijd op.

Basketball
BAL wil eens geen hekkensluiter zijn: 'Hebben meer talent'

Basketball Academie Limburg heeft een helder doel voor het nieuw seizoen: niet laatste worden. Dat moet gaan gebeuren met een bredere, fysiek sterkere en bovenal getalenteerde spelersgroep.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten