Overslaan en naar de inhoud gaan

Basketbalclub Weert heeft begroting bijna rond

Geplaatst opzondag 14 augustus 2016 - 18:54

BS Weert heeft zich nog niet ingeschreven voor de competitie in de eredivisie. De basketbalclub heeft daarvoor van de Federatie Eredivisie Basketbal tot 1 september de tijd gekregen.

BS Weert wil eerst de begroting sluitend hebben voordat tot inschrijving wordt overgegaan en gaf zich daarvoor tot het einde van de afgelopen week de tijd.

Nog niets op papier
Bernhard Padberg, de voorzitter van BS Weert hield tegenover L1 nog een slag om de arm toen hem gevraagd werd of zijn club daarin geslaagd is. "Wij hebben met twee partijen overeenstemming bereikt, maar er staat nog niets op papier", zegt de voorzitter. Hij verwacht dat zaken binnen drie à vier dagen zijn afgerond. "Dan zullen wij tot inschrijving bij de FEB overgaan en de afspraken, die wij met spelers en de nieuwe coach hebben gemaakt, concretiseren."

Budget
BS Weert werkt met een budget van tussen 150 en 170 duizend euro voor een seizoen in de eredivisie. Padberg geeft aan dat de club echter meer geld nodig heeft wanneer men zich wil mengen in de strijd om de prijzen. "Dan zal ook in de kwaliteit van de spelers geïnvesteerd moeten worden."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen