Overslaan en naar de inhoud gaan

Basketbal: Weert zakt naar laatste plaats

Geplaatst opzaterdag 28 maart 2015 - 21:57

BSW heeft in de strijd om de rode lantaarn te ontlopen het onderspit moeten delven tegen Apollo: 69-80.

De Weerter basketbalploeg trad zwaar gehavend aan nadat recent zowel Roel Aarts als Joost Padberg voor de rest van het seizoen geblesseerd uitviel. Ook Andre Burton was niet fit. De Amerikaan probeerde het nog wel maar kreeg al snel weer te veel last van zijn lies waardoor BSW fors veel lengte en mankracht miste.

Verraste
Desondanks verraste de ploeg van coach Niels Vorenhout voor rust toen er in een periode van vier minuten een 20-21 achterstand werd omgebogen naar een 38-21 voorsprong.

Na de pauze (41-27) speelde Apollo veel feller en kwam BSW lange tijd niet onder de defensieve druk van de Amsterdammers uit. Bij 47-48 had de thuisploeg het nakijken en nadat de gasten tien punten uitliepen (54-64) was BSW gezien.

Doelsaldo
De Weertenaren nemen nu op basis van het onderlinge doelsaldo de laatste plaats op de ranglijst over van Apollo. Kenneth van Kempen was met 25 punten en 16 rebounds de beste man aan Limburgse zijde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Basketballers Weert spelen ook komend seizoen eredivisie
Pascal Meurs nieuwe hoofdcoach basketballers Weert
BS Weert wil begroting deze week rond hebben
Basketbalclub Weert heeft begroting bijna rond
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen