Basketbal BAL

Weerter basketballers pakken eerste competitiepunten

De mannen van de Basketbal Academie Limburg hebben de eerste competitiepunten binnen. Zij versloegen in de de openingswedstrijd van de BNXT-League in Sporthal Boshoven de Den Helder Suns met 64-61.

BAL - Leiden Supercup 2021 (19 september 2021)
Geen Supercup voor Weerter basketballers

De mannen van de Basketbal Academie Limburg uit Weert zijn er in Leiden niet in geslaagd de Supercup te winnen.

basketbal stock
Weerter basketballers verliezen ook oefenpot van Luik

De mannen van de Basketbal Academie Limburg hebben ook de tweede wedstrijd in de voorbereiding op de competitie verloren.

Basketbal
BAL haalt Amerikaan met Europese ervaring

Basketbal Academie Limburg heeft de eerste speler uit de Verenigde Staten aan de selectie voor aankomend seizoen toegevoegd.

Roel van Overbeek BAL Weert bekerwinst
Aanvoerder Van Overbeek verlengt bij BAL

Vaste waarde Roel van Overbeek speelt ook aankomend seizoen bij Basketbal Academie Limburg (BAL).

BAL - Almere Sailors (24 apr 2021)
De gevolgen voor BAL: bevestiging, naam, Europa en interesse

Basketbal Academie Limburg (BAL) mag zich sinds zondag bekerwinnaar van Nederland noemen. Daarmee neemt de status van de Weerter club een vlucht.

Huldiging BAL bekerwinst (2 mei 2021)
BAL brengt beker naar Weert: 'Eigenlijk is dit onmogelijk'

Zo'n 150 supporters hebben zondagavond bekerwinnaar Basketbal Academie Limburg onthaald bij terugkomst in Weert.

Basketbal Academie Limburg BAL Weert bekerfinale (2 mei 2021)
Basketballers BAL schrijven historie met bekerwinst

Basketbal Academie Limburg (BAL) heeft het bekersprookje een passend slot gegeven door de finale van de DBL Cup te winnen. Yoast United werd in Zwolle verslagen: 98-88.

Basketbal Academie Limburg BAL Weert - ZZ Leiden Quattarius Wilson (28 apr 2021)
Historie in het verschiet: breekt BAL de Weerter bekerban?

Basketbal Academie Limburg (BAL) strijdt zondag tegen Yoast United om het eremetaal in de finale van de DBL Cup, het bekertoernooi.

Basketbal Academie Limburg wint van Leiden in Beker
Bekerstunt BAL: 'Laat ons dromen'

Vriend en vijand werden verrast door de stunt van Basketbal Academie Limburg in de DBL Cup. "We hadden een heel kleine kans om te winnen", zegt speler Roel van Overbeek na het memorabele duel tegen ZZ Leiden van woensdagavond (90-87).

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten