Basketbal, zaal, houten vloer, leeg veld, net (stock)

Oranje basketbalsters op koers voor Eurobasket 2021

De Oranje basketbalsters hebben zich in Amsterdam gerevancheerd voor de 64-84 nederlaag van donderdag tegen Slowakije.

OL VU20 FRA Kiki dribbelt
Kiki Fleuren alsnog opgeroepen voor oranje

Kiki Fleuren uit Weert is toegevoegd aan het Nederlandse basketbalteam. Het is voor het eerst dat een talent van BAL het nationale team haalt.

Basketbal Academie Limburg
Competitie voor BAL Weert vooralsnog niet ingekort

De Dutch Basketball League (DBL) wil zo lang mogelijk vasthouden aan de huidige competitie-opzet, ook nu het seizoen vanwege de nieuwe coronamaatregelen voorlopig is onderbroken. Dat hebben de belanghebbenden in gezamenlijk overleg besloten.

Basketbal
BAL wil sporthal Boshoven kopen

De Basketbal Academie Weert heeft plannen om sporthal Boshoven te kopen.

BAL_HD
Ambities bij BAL: 'We gaan weer voor play-offs'

Basketbal Academie Limburg lag vorig seizoen op koers voor de play-offs. Tot een optreden in de play-offs kwam het niet voor de Weerter basketballers. Vanwege het coronavirus werd het seizoen voortijdig afgebroken. Komend weekend gaat de competitie van start en BAL mikt weer op de play-offs.

Basketbal Academie Limburg
Blessure houdt Obad lange tijd aan de kant bij BAL

Marijan Obad kan de komende tijd niet in actie komen voor Basketbal Academie Limburg (BAL). De Kroaat heeft een blessure aan zijn achillespees opgelopen.

Basketbal
Basketballers Weert winnen oefenwedstrijd met ruime cijfers

De mannen van de Basketbal Academie Limburg hebben de oefenwedstrijd tegen Lokomotief Rijswijk met ruime cijfers gewonnen. In Sporthal Boshoven in Weert eindigde de wedstrijd in een 100-55 zege voor de thuisploeg.

Trevor DBL
Van Washington naar Weert: Amerikaanse speler naar BAL

Basketbal Academie Limburg (BAL) kan met een gerust hart het nieuwe seizoen in nu het team compleet is. De Amerikaan Trevor Jasinsky komt vanuit Washington over naar Weert.

Basketbal Academie Limburg
BAL haalt talentvolle Duitser naar Weert

Basketbal Academie Limburg (BAL) heeft de gelederen versterkt met de 20-jarige Neil Masnic. De 2.06 meter lange Duitser met Bosnische roots heeft voor twee jaar getekend in Weert.

Roel Aarts BAL
Aarts stopt bij BAL en kiest voor maatschappelijke carrière

De 26-jarige Roel Aarts stopt met professioneel basketbal bij Basketball Academie Limburg (BAL). Na zeven jaar eredivisie, waarvan zes jaar in Weert, houdt de 2.05 meter lange Bosschenaar het voor gezien en kiest hij voor zijn maatschappelijke carrière.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten