BAL - Leiden Supercup 2021 (19 september 2021)

Geen Supercup voor Weerter basketballers

De mannen van de Basketbal Academie Limburg uit Weert zijn er in Leiden niet in geslaagd de Supercup te winnen.

Basketbal
BAL haalt Amerikaan met Europese ervaring

Basketbal Academie Limburg heeft de eerste speler uit de Verenigde Staten aan de selectie voor aankomend seizoen toegevoegd.

Roel van Overbeek BAL Weert bekerwinst
Aanvoerder Van Overbeek verlengt bij BAL

Vaste waarde Roel van Overbeek speelt ook aankomend seizoen bij Basketbal Academie Limburg (BAL).

Basketbal Academie Limburg BAL Weert - ZZ Leiden Quattarius Wilson (28 apr 2021)
Seizoen voorbij voor BAL na verlies van ZZ Leiden

De basketballers van BAL hebben niet opnieuw kunnen stunten tegen ZZ Leiden in de play-offs. In Leiden werd het 97-71 voor de Zuid-Hollandse ploeg.

BAL - Leiden (8 mei 2021)
BAL kan niet opnieuw stunten tegen ZZ Leiden

BAL heeft in de eerste wedstrijd van de kwartfinale van de play offs in de eredivisie niet opnieuw kunnen stunten. De basketballers van coach Varagic moesten het in Weert opnemen tegen ZZ Leiden en verloren met 77-86.

BAL - Almere Sailors (24 apr 2021)
De gevolgen voor BAL: bevestiging, naam, Europa en interesse

Basketbal Academie Limburg (BAL) mag zich sinds zondag bekerwinnaar van Nederland noemen. Daarmee neemt de status van de Weerter club een vlucht.

Sander Hollanders BAL AvondGasten Sport (03 mei 2021)
Sander Hollanders: 'Wil van basketbal mijn beroep maken'

Hij is een van de jonge talenten die zorgde voor de bekerwinst van Basketbal Academie Limburg (BAL) uit Weert. Sander Hollanders is pas negentien jaar jong, maar kreeg zondagmiddag landelijke bekendheid door de reeks van driepunters die hij scoorde in de bekerfinale.

Huldiging BAL bekerwinst (2 mei 2021)
BAL brengt beker naar Weert: 'Eigenlijk is dit onmogelijk'

Zo'n 150 supporters hebben zondagavond bekerwinnaar Basketbal Academie Limburg onthaald bij terugkomst in Weert.

Basketbal Academie Limburg BAL Weert bekerfinale (2 mei 2021)
Basketballers BAL schrijven historie met bekerwinst

Basketbal Academie Limburg (BAL) heeft het bekersprookje een passend slot gegeven door de finale van de DBL Cup te winnen. Yoast United werd in Zwolle verslagen: 98-88.

Basketbal Academie Limburg BAL Weert - ZZ Leiden Quattarius Wilson (28 apr 2021)
Historie in het verschiet: breekt BAL de Weerter bekerban?

Basketbal Academie Limburg (BAL) strijdt zondag tegen Yoast United om het eremetaal in de finale van de DBL Cup, het bekertoernooi.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten