Overslaan en naar de inhoud gaan

Basisschool Leunen nog in race voor beste carnavalshit Giel

Geplaatst opwoensdag 4 februari 2015 - 10:11

De kinderen van groep vijf van basisschool De Meent uit Leunen, Veulen en Heide is nog in de race voor de titel van carnavalshit van het jaar.

Het gaat om de verkiezing die 3FM-dj Giel Beelen jaarlijks organiseert.

Meer Limburgers
De kinderen van groep 5 dingen mee met het nummer Vasteloavesknap. Een liedje (om te luisteren klik hier) dat ze samen met de leerkrachten schreven en dat nu bij de beste elf liedjes hoort. Andere Limburgse kanshebbers zijn De 3 Klotskop uit Hoensbroek met Bie Os in Limburg, De Cornetto's uit Melderslo met Madamameniksoét en Vleisboeket met Eind Dingk uit Roermond.

Finale
In totaal strijden elf liedjes om de titel van beste carnavalshit van 2015. Stemmen kan via de site van Giel! De liedjes met de meeste stemmen mogen op 11 februari richting Hilversum waar in de ochtendshow de uiteindelijke winnaar zijn hit live mag laten horen.

YouTube
L11 Alaaf
YouTube/Vleisboeket
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Basisschool Leunen: beste carnavalshit van 2015
Rowwen Hèze maakt 'carnavalsplaat' van Albatroaz bij Giel
studenten pabo op basisschool De Meent in Leunen (30 jan 2020)
School zet deuren open voor toekomstige juffen en meesters
ANP
Giel Beelen maakt excuses aan carnavalsvierders
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen