Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Basisschool herdenkt leraar (42) die overleed bij ongeluk

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 16:12

Basisschool De Kwir in Neer heeft een herdenkingsplek ingericht voor de leraar die om het leven kwam bij een ernstig ongeluk.

De 42-jarige man uit Grathem verongelukte woensdagochtend bij een aanrijding op de N273, de Napoleonsbaan, bij Haelen. Hij was leraar van groep 7/8 op de school.

Lees ook: Slachtoffer fataal ongeluk N273 is 42-jarige man uit Grathem

Schoolreisje
De man werkte ruim zes jaar op de basisschool in Neer. Er is verslagen gereageerd op zijn dood. Voor kinderen, ouders en collega's die stil willen staan bij het overlijden, is er op de school een herdenkingsplek ingericht. Een gepland schoolreisje is afgezegd.

Kettingbotsing
Bij het zware ongeluk waren in totaal vier auto's en twee vrachtwagens betrokken. De man zit in een auto die werd geplet tussen twee vrachtwagens. Waarschijnlijk heeft een van de betrokkenen te laat gezien dat het verkeer stilstond en botsten de wagens daarna op elkaar.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen