Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Basisschool herdenkt leraar (42) die overleed bij ongeluk

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 16:12

Basisschool De Kwir in Neer heeft een herdenkingsplek ingericht voor de leraar die om het leven kwam bij een ernstig ongeluk.

De 42-jarige man uit Grathem verongelukte woensdagochtend bij een aanrijding op de N273, de Napoleonsbaan, bij Haelen. Hij was leraar van groep 7/8 op de school.

Lees ook: Slachtoffer fataal ongeluk N273 is 42-jarige man uit Grathem

Schoolreisje
De man werkte ruim zes jaar op de basisschool in Neer. Er is verslagen gereageerd op zijn dood. Voor kinderen, ouders en collega's die stil willen staan bij het overlijden, is er op de school een herdenkingsplek ingericht. Een gepland schoolreisje is afgezegd.

Kettingbotsing
Bij het zware ongeluk waren in totaal vier auto's en twee vrachtwagens betrokken. De man zit in een auto die werd geplet tussen twee vrachtwagens. Waarschijnlijk heeft een van de betrokkenen te laat gezien dat het verkeer stilstond en botsten de wagens daarna op elkaar.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen