Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Basisschool herdenkt leraar (42) die overleed bij ongeluk

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 16:12

Basisschool De Kwir in Neer heeft een herdenkingsplek ingericht voor de leraar die om het leven kwam bij een ernstig ongeluk.

De 42-jarige man uit Grathem verongelukte woensdagochtend bij een aanrijding op de N273, de Napoleonsbaan, bij Haelen. Hij was leraar van groep 7/8 op de school.

Lees ook: Slachtoffer fataal ongeluk N273 is 42-jarige man uit Grathem

Schoolreisje
De man werkte ruim zes jaar op de basisschool in Neer. Er is verslagen gereageerd op zijn dood. Voor kinderen, ouders en collega's die stil willen staan bij het overlijden, is er op de school een herdenkingsplek ingericht. Een gepland schoolreisje is afgezegd.

Kettingbotsing
Bij het zware ongeluk waren in totaal vier auto's en twee vrachtwagens betrokken. De man zit in een auto die werd geplet tussen twee vrachtwagens. Waarschijnlijk heeft een van de betrokkenen te laat gezien dat het verkeer stilstond en botsten de wagens daarna op elkaar.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen