Overslaan en naar de inhoud gaan

Basisschool De Bron stap dichter bij droge voeten

Geplaatst opdinsdag 9 april 2019 - 10:15

Om wateroverlast te voorkomen bij basisschool De Bron in Neerbeek, worden de plannen voor een waterbuffer bij de school verder uitgewerkt.

Het schoolplein staat bij hevige regen vaak blank. Dat is vooral 's winters een probleem, als het plein door bevriezing in een ijsvlakte verandert.

Lees ook: Beek wil waterprobleem De Bron oplossen met wadi

Groenstrook
Om die problemen in de toekomst te voorkomen komt er een ondergrondse waterbuffer in de groenstrook bij de school. Een adviesbureau uit Born buigt zich over de verdere uitwerking van de plannen, de aanbesteding en een bodemonderzoek.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen