Ger Koopmans (23 dec 2020)

Cultuurgedeputeerde: 'Veel makers gaan het niet redden'

Veel kunstenaars gaan het niet redden, somberen cultuurgedeputeerde Ger Koopmans en theaterdirecteur Bas Schoonderwoerd van Parkstad Limburg Theaters.

Bas Schoonderwoerd (7 januari 2019)
Contract theaterdirecteur verlengd ondanks pensioen

Bas Schoonderwoerd blijft voorlopig algemeen directeur en hoofdprogrammeur van Parkstad Limburg Theaters (PLT), hoewel hij eigenlijk al met pensioen mag.

Parkstad Limburg Theaters Heerlen grote zaal (14 apr 2020)
Tijdelijke vrijstelling theater, maar onduidelijkheid blijft

De Limburgse veiligheidsregio's kunnen ook donderdag geen definitief uitsluitsel geven over de regels waaraan Limburgse cultuurpodia moeten voldoen.

theater heerlen (16 apr 2020)
'Steunfonds cultuur niet voldoende'

Het steunfonds van 300 miljoen van het kabinet om de culturele sector te helpen is een goed begin, maar vooralsnog niet voldoende om de sector te redden.

Parkstad Limburg Theaters Heerlen grote zaal (14 apr 2020)
Vrijetijdsbranche werpt blik op anderhalvemetersamenleving

Hoewel het nog koffiedik kijken is hoe een 'anderhalvemetersamenleving' er concreet uitziet, denken theaters, bioscopen en horecagelegenheden daar toch al wel over na.

Bas Schoonderwoerd (7 januari 2019)
'Zuid-Limburg derde theaterhotspot van Nederland'

Zuid-Limburg moet als het aan de directeur van het Parkstad Limburg Theater ligt de derde 'theaterhotspot' van Nederland worden.

Cultura Nova snapt niks van kritiek op programmering

Programmeur Fiedel van der Hijden van Cultura Nova begrijpt niks van de kritiek van de Heerlense theaterdirecteur Bas Schoonderwoerd.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten