Overslaan en naar de inhoud gaan

Bas Diederen verschijnt mogelijk toch aan start van Ironman

Geplaatst opdinsdag 18 juli 2017 - 19:28

Bas Diederen gaat mogelijk toch meedoen aan de Ironman Maastricht 2017.

Dat zei hij dinsdag in de wielertalkshow Tour de L1mbourg op L1TV. "Die wedstrijd is over twee weken. Als het gaat, dan start ik daar", aldus de triatleet uit Echt.

Lekke band
Diederen
probeerde zich 9 juli in Frankfurt nog te kwalificeren voor de Ironman in Hawaii. Maar dat ging mis. "Ik kreeg tot 3 keer toe een lekke band bij het fietsen en verloor tijd."

Diederen nam uiteindelijk bij de derde keer lekke band, toch een nieuw voorwiel aan van één van de toeschouwers. In het triatlon mag je normaal niets aannemen van toeschouwers.

"Maar ik dacht: ik doe het gewoon. Ik ben met een geleend voorwiel terug gereden. Maar helaas lukte het niet meer om in een goede positie te komen. Geen deelname in Hawaii dus voor mij."

Iron Man
En dus gaat
Diederen nu wellicht wel meedoen aan de Ironman Maastricht. In de triatlon zijn er geen neutrale materiaalwagens die meerijden in de wedstrijd. De deelnemers moeten dus zelf alles vervangen als ze pech hebben. Heel anders dan in het wielrennen. "Triatlon is innovatief. Maar dit willen ze niet veranderen. Er doen natuurlijk 3 a 4000 man mee aan zo'n wedstrijd. Je kunt ook niet honderden motoren of auto's met materiaal op zo'n parcours hebben.

Tour de L1mbourg
Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:50 en 22:50. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508. Klik hier voor informatie over Tour de L1mbourg.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bas Diederen tweede bij Ironman in Luxemburg
Bas Diederen tweede bij Ironman in Luxemburg
Bas Diederen laat Ironman Maastricht schieten
Bas Diederen zesde in Ironman Zuid-Afrika
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen