Overslaan en naar de inhoud gaan

Bas Diederen tweede bij Ironman in Luxemburg

Geplaatst opzaterdag 20 juni 2015 - 17:23

Bas Diederen is zaterdag tweede geworden tijdens de Ironman in Luxemburg.

De triatleet uit Susteren deed in totaal 3 uur 51 minuten en 3 seconden over de race waarin zwemmen, wielrennen en hardlopen wordt gecombineerd.

Diederen hoefde daarmee enkel Manuel Kueng uit Zwitserland voor zich te dulden. Hij legde het parcours bijna anderhalve minuut sneller af dan Diederen.

De atleet uit Susteren verloor zwemmend en fietsend bijna vijf minuten op de latere winnaar. Tijdens het hardlopen kwam Diederen nog wel hard terug, maar uiteindelijk bleek dat niet voldoende voor de eindzege.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bas Diederen verschijnt mogelijk toch aan start van Ironman
Bas Diederen tweede bij Ironman in Luxemburg
Bas Diederen laat Ironman Maastricht schieten
Directeur Ironman: Maastricht is een blijvertje
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen