Overslaan en naar de inhoud gaan

Bas Diederen laat Ironman Maastricht schieten

Geplaatst opwoensdag 4 januari 2017 - 15:05

Triatleet Bas Diederen staat dit jaar zeer waarschijnlijk niet aan het vertrek van de Ironman Maastricht.

De wedstrijd, die op 6 augustus wordt gehouden, past niet in het schema van Diederen.

Ranking
"Met het oog op het WK op
Hawaï twee maanden later is het niet verstandig om in Maastricht te starten", legt de 36-jarige atleet uit Susteren uit. "Ik sta daar niet aan het vertrek, tenzij het echt nodig is om nog punten voor de ranking te halen. Of de organisatie moet met enorm goede financiële voorwaarden komen, dan denk ik er nog over na, haha."

Ironman
​Diederen won de eerste editie in 2015, vorig jaar werd hij derde, achter winnaar Igor Amorelli en Diederens oud-teamgenoot Mark Oude Bennink. Een Ironman bestaat uit 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en ruim 42 kilometer lopen. Dinsdag maakte Diederen bekend dat hij zijn ploeg Team4Talent verlaat om een eenmansploeg op te zetten. Zijn doel is om het podium op het WK op Hawaï te halen.

Lees donderdag in De Limburger meer over het vertrek van Diederen bij Team4Talent.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bas Diederen tweede bij Ironman in Luxemburg
Bas Diederen tweede bij Ironman in Luxemburg
Bas Diederen verschijnt mogelijk toch aan start van Ironman
Bas Diederen zesde in Ironman Zuid-Afrika
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen