Wijmenga traint samen

Atleten trainen zonder wedstrijddoel

Het is op dit moment onduidelijk welke hardloopwedstrijden dit jaar op de kalender staan. Voor de atleten rest er niets anders dan enkel te trainen en hopen op betere tijden.

Oostenrijker Weiss wint Ironman Maastricht

Michael Weiss heeft de derde editie van de Ironman Maastricht op zijn naam geschreven.

Maastricht behoudt Ironman voor de stad

De Ironman blijft ook de komende jaren nog in Maastricht. De stad is nog zeker drie jaar het toneel van de wereldwijde triatlon-reeks.

Bas Diederen verschijnt mogelijk toch aan start van Ironman

Bas Diederen gaat mogelijk toch meedoen aan de Ironman Maastricht 2017.

Diederen wil Ironman Hawaii winnen, Dekker Maastricht

De Limburgse triatleten Bas Diederen en Martijn Dekker hebben allebei hun zinnen gezet op het winnen van een vooraanstaande Ironman.

Bas Diederen laat Ironman Maastricht schieten

Triatleet Bas Diederen staat dit jaar zeer waarschijnlijk niet aan het vertrek van de Ironman Maastricht.

Diederen en Dekker verlaten Team4Talent

De triatleten Bas Diederen uit Susteren en Sittardenaar Martijn Dekker zijn weg bij Team4Talent. Dat meldt het team in een persbericht.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten