Ambulance ambulancebroeder zorg stock

Sittardse 'zorgpooier' hoort strafeis van 5,5 jaar cel

Bas B. (36) moet 5,5 jaar de gevangenis in, vindt justitie. De aanklager acht bewezen dat de Sittardenaar twee zwakbegaafde vrouwen bewuste prostitueerde en andere vrouwen afperste en bedreigde.

Dokter huisarts zorg stock
Zorgmedewerker werd parttime pooier: 'Was wel spannend'

Bas B. (36) is dinsdag uitgebreid aan de tand gevoeld over het uitbuiten en prostitueren van zwakbegaafde vrouwen. De Sittardse zorgmedewerker gaf tegenover de rechter toe dat hij fout zat.

Ambulance ambulancebroeder zorg stock
Zorgmedewerker is mogelijk psychopaat: 'Gladde prater'

Er zijn ernstige zorgen ontstaan over de geestelijke gesteldheid van Bas B. (36), de Sittardse zorgmedewerker die vastzit voor twee mensenhandelzaken. Volgens deskundigen vertoont hij kenmerken van een psychopaat.

Sekswerk prostitutie uitbuiting seks stock
'Sittardenaar dwong vrouw tot illegale prostitutie'

Bas B. (35) heeft volgens justitie een zwakbegaafde en alcoholverslaafde vrouw gedwongen tot illegale prostitutie. Zij zou het verdiende geld hebben moeten afstaan aan de Sittardenaar.

Mensenhandel misbruik prostitutie stock
Zorgvrijwilliger opnieuw gevangenis in voor mensenhandel

De 35-jarige Bas B. is opnieuw gearresteerd voor mensenhandel. In maart kwam hij juist vrij na twee jaar voorarrest in een andere mensenhandelzaak en baarde hij opzien door te solliciteren als zorgvrijwilliger.

Zuyderland Geleen ziekenhuis
Mensenhandelverdachte niet welkom als zorghulp in ziekenhuis

Ziekenhuizen MUMC+ en Zuyderland gaan niet in zee met Bas B. (35). De mensenhandelverdachte bood zich aan als vrijwilliger in de zorg tijdens de coronacrisis.

Mensenhandel misbruik prostitutie stock
Verdachte van mensenhandel wil zorg in tijdens coronacrisis

Een bijzondere wending in het proces tegen de Sittardse mensenhandelverdachte Bas B. (35). Hij is na ruim twee jaar voorarrest op vrije voeten en heeft zich aangeboden bij ziekenhuizen als vrijwilliger tijdens de coronacrisis.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten