ivo verhorstert

Drie Limburgers naar EK judo junioren

Mark van Dijk uit Egchel, Ivo Verhorstert uit Venlo en Bart Weling uit Kerkrade zijn geselecteerd voor het EK junioren in het Kroatische Porec.

Judo_HD
Zweten en sleuren, het mag weer op de judomat

Zo'n 60 judoka's hebben gezamenlijk hun rentree gemaakt op de judomat. Dat gebeurde tijdens een training in het nieuwe Regionaal Trainingscentrum in Echt.

Judo stock
Judotalenten naar nationaal trainingsprogramma

Judotalenten Mark van Dijk en Bart Weling zijn geselecteerd voor het nationale trainingsprogramma.

Judo stock
Bart Weling Nederlands judokampioen

Bart Weling is in Almere Nederlands judokampioen geworden.

Veel Limburgers plaatsen zich voor NK judo

Veel jonge Limburgse judoka's maken hun opwachting op het NK judo in Almere komend weekend.

Judoka Weling blijft winnen, na NK ook Master-toernooi

De Kerkraadse Bart Weling heeft het Master-toernooi in Bremen op zijn naam geschreven bij de junioren onder de achttien jaar.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten