Overslaan en naar de inhoud gaan

Bart Brentjens ontfermt zich over talent Tauber

Geplaatst opmaandag 6 november 2017 - 15:31

Mountainbikester Anne Tauber maakt vanaf 1 januari deel uit van het CST Sandd-team van Bart Brentjens uit Haelen.

De 22-jarige rijdster werd dit jaar Nederlands kampioen bij de elitevrouwen, pakte het brons op het EK voor vrouwen onder 23 jaar en werd zesde op het WK in dezelfde categorie. Ook nam ze regelmatig deel aan wereldbekerwedstrijden voor elitevrouwen waarin een zesde plaats haar beste resultaat was.

Progressie
Tauber
komt over van het Habitat MTB-team. "Ik wil in dit team graag mijn progressie van het afgelopen jaar doorzetten. Ik had het gevoel dat het tijd is voor een nieuwe stap in mijn carrière. Ik vertrouw erop dat Bart en mijn teamgenoten me daarbij kunnen helpen", lichtte Tauber, een voormalig langebaanschaatsster, toe.

Ambitie
Ook Brentjens, olympisch kampioen in 1996, is vol ambitie: "Ze is een ambitieuze atlete met een waar topsportkarakter. We delen één ambitie: een medaille winnen op de Spelen van Tokio."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen