Omstreden oud-wethouder Braeken aan de slag bij IBA

Barry Braeken (PvdA), die onder mysterieuze omstandigheden opstapte als wethouder van Heerlen, gaat aan de slag bij IBA Parkstad.

PvdA-prominent neemt kritiek op partijgenoot niet terug

PvdA-Statenlid Peter van Dijk neemt niets terug van zijn kritiek op partijgenoot Barry Braeken, die hij de verkiezingsnederlaag fors aanrekent.

PvdA verbolgen over sneertweet van Statenlid Van Dijk

De PvdA afdeling Heerlen-Landgraaf noemt de tweet van haar Statenlid Peter van Dijk 'beneden peil'.

Statenlid haalt hard uit naar Barry Braeken: 'Puinhoop'

Statenlid en PvdA-collega Peter van Dijk heeft via Twitter keihard uitgehaald naar Barry Braeken, die onlangs uit het niets opstapte als wethouder in Heerlen.

Heerlense wethouder legt functie neer

Barry Braeken vertrekt met onmiddellijke ingang als wethouder van de gemeente Heerlen.

ANP
Heerlen wil nieuw winterevenement dat opvalt in de regio

Heerlen wil eind dit jaar een winterevenement op poten zetten waarmee de stad zich regionaal kan onderscheiden.

Maankwartier in Heerlen half jaar later pas gereed

De bouw van het Maankwartier in Heerlen wordt op z’n vroegst eind 2018 afgerond. Dat is een half jaar later dan gepland.

Heerlen koopt groot leegstaand winkel- en kantoorcomplex

Heerlen koopt het winkel- en kantoorcomplex De Plu op de kop van de Promenade.

Jaar respijt voor bouw omstreden zorgflat in Heerlen

Ontwikkelaar Waals Vastgoed heeft nog ruim een jaar de tijd om een omstreden zorgflat aan de Schandelermolenweg in Heerlen te bouwen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten