Overslaan en naar de inhoud gaan

Barre woestijntocht voor drie Horstenaren

Geplaatst opdinsdag 16 september 2014 - 18:45

Drie mannen uit Horst aan de Maas doen mee aan de Amsterdam-Dakar Challenge. Het trio helpt daarmee goede doelen in Afrika.

Peter Smedts (55), Hans Swinkels (51) en Lot van den Munckhof (47) starten in februari volgend jaar aan een helse rit van Amsterdam naar de Gambiaanse hoofdstad Banjul. Dat meldt de lokale nieuwssite InHorst.nl.

Autoveiling
Het is een tocht door de woestijn met krakkemikkige auto's, die aan het eind van de rit per opbod worden verkocht. De opbrengst gaat naar goede doelen in Afrika.

De race is geïnspireerd op de beroemde tocht ‘Dakar Rally’, waarbij stoere auto’s, vrachtwagens en quads wereldwijd op verschillende plaatsen door ongerept natuurgebied rijden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Horst wil sportparken bundelen
Atletiek hardloopschoenen
Nieuwe loop door centrum van Horst
Vijf Limburgse clubs naar finale Nuon Club Competitie
Duathlon Powerman niet meer welkom in Horst
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen