stock Spaanse politie Spanje

Reuvernaar overleden na inslikken autosleutel in Barcelona

De 37-jarige Nederlander die vrijdag in Barcelona overleed nadat hij een autosleutel had ingeslikt, is een man uit Reuver.

Lieke Martens Oranje 2021
Lieke Martens wil na 'triple' ook een olympische plak

Lieke Martens won dit jaar met FC Barcelona alle mogelijke prijzen, maar de voetbalster uit Nieuw-Bergen blijft net zo hongerig als daarvoor.

Martens Barca
Lieke Martens leidt FC Barcelona naar Champions League

Lieke Martens heeft voor het eerst in haar loopbaan de Champions League gewonnen. Met haar team FC Barcelona was ze in de finale veel te sterk voor Chelsea: 4-0.

Vur Sanne (17 feb 2021)
Zieke Sanne naar Barcelona voor nieuwe onderzoeken

De zieke Sanne van Enckevort uit Sevenum vliegt vrijdag naar Barcelona om daar opnieuw onderzocht en geopereerd te worden. Om dit mogelijk te maken hebben vrienden en familie eerder dit jaar een crowdfundingsactie gehouden, waarmee 60.000 euro is opgehaald.

ANP-431112647
Verstappen snelste in laatste vrije training

Max Verstappen heeft zaterdag de snelste tijd neergezet in de laatste vrije training voor de Grote Prijs van Barcelona.

Dominique Bloodworth voetbal_HD
Dominique Janssen uitgeschakeld in Champions League

Dominique Janssen is met haar Duitse club Vfl Wolfsburg uitgeschakeld in de Champions League. Lieke Martens is met Barcelona wel door naar de halve finales.

Patrick en Shane Kluivert verrassen zieke Daan
Patrick en Shane Kluivert verrassen zieke Daan

De zieke Daan uit Born kreeg wel heel bijzonder bezoek terwijl hij in het ziekenhuis lag. Oud-voetballer Patrick Kluivert verraste Daan samen met zijn vrouw en zoon Shane. Daans moeder liep Patrick Kluivert tegen het lijf in de ziekenhuislift: "Ik dacht, dit is mijn kans".

Vur Sanne (17 feb 2021)
Streefbedrag crowdfundingsactie voor zieke Sanne behaald

De zieke Sanne van Enckevort uit Sevenum kan opnieuw geholpen worden in Barcelona. Om dit mogelijk te maken hebben haar vrienden en familie met een crowdfundingsactie 60.000 euro opgehaald.

Lieke Martens PSV-FC Barcelona (9 dec 2020)
Lieke Martens samen met Messi en Pogba in reclamefilmpje

Voetbalster Lieke Martens schittert samen met Lionel Messi en Paul Pogba in een reclamefilmpje.

DAAN
Inzamelactie Born haalt streefbedrag voor dure operatie Daan

Een inzamelingsactie voor een noodzakelijke maar dure ingreep bij een jongen uit Born heeft meer dan 130.000 euro opgebracht.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten