Overslaan en naar de inhoud gaan

Barbecue op terras veroorzaakt brand in appartement

Geplaatst opdonderdag 18 juni 2020 - 6:29

In een appartement in Weert is woensdagavond brand uitgebroken. Waarschijnlijk heeft de barbecue op het terras de brand veroorzaakt. De bewoners hebben de nacht ergens anders moeten doorbrengen.

De brandweer moest rond 23:50 uur naar het Prinsenstraatje. Volgens de brandweer is er niemand gewond geraakt bij de brand.

Zonder hulp
Bij aankomst van de brandweer was de brand al uitslaand. De bewoners hebben zelf de brand ontdekt en hebben zonder hulp zelf het pand kunnen verlaten.

Alleen de bewoners van het appartement waar de brand heeft gewoed hebben de nacht ergens anders doorgebracht. De aangrenzende appartementen hebben waterschade en/of rookschade. Deze bewoners konden uiteindelijk in hun eigen appartement blijven.

De brandweer doet wel nog verder onderzoek naar de brand.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen