Coronabesmetting horecapersoneel Maastricht

Coronacluster Maastricht na feestje met personeel

De golf aan coronabesmettingen waardoor een aantal Maastrichtse horecazaken tijdelijk gesloten is, komt zeer waarschijnlijk na een personeelsfeestje.

Catering buffet
Cateraars afgebeld na persmoment: 'Huilende bruid belde me'

Limburgse cateraars zijn niet blij met het advies van het kabinet om thuis geen feesten en partijen meer te organiseren.

swalmen brand hoogstraak 7 aug 2020)
Barbecuebrandje jaagt flatbewoners het dak op in Swalmen

De brandweer is vrijdagavond met tankautospuit en hoogwerker uitgerukt na een brandmelding in een appartementencomplex in Swalmen.

Big Green Egg barbecue
Sterrenrestaurant beroofd van barbecues

Sterrenrestaurant Brienen aan de Maas in Well is beroofd van vier dure barbecues.

Brand flatwoning Weert (18 juni 2020)
Barbecue op terras veroorzaakt brand in appartement

In een appartement in Weert is woensdagavond brand uitgebroken. Waarschijnlijk heeft de barbecue op het terras de brand veroorzaakt. De bewoners hebben de nacht ergens anders moeten doorbrengen.

CO-vergiftiging Venray 7 mrt 2020
Gezin vergiftigd met CO na barbecue binnenshuis

Een heel gezin uit Venray is met CO-vergiftiging naar het ziekenhuis gebracht, omdat ze in huis aan het barbecueën waren.

Brandweer rukt uit voor barbecueënde zwerver

De brandweer in Sittard is zondagavond uitgerukt voor een vuurtje dat was aangestoken door een zwerver die wilde barbecueën.

Veel geluidsoverlast door zomers weer

De politie werd zaterdagavond overspoeld met meldingen over geluidsoverlast. Dat heeft volgens de politie te maken met het mooie weer.

Hulpdiensten rukken uit voor barbecue in Weert

In Weert zijn de politie en brandweer zondagmiddag uitgerukt omdat gedacht werd dat er brand was in een tuin.

Wildbarbecueërs maken er een zooitje van bij Mookerplas

Uitgebrande wegwerpbarbecues en veel troep. Langs de Mookerplas bij Plasmolen is veel overlast van zomerse wildbarbecueërs.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane