Overslaan en naar de inhoud gaan

Bankpasfraudeurs gaan met geld aan de haal in Panningen

Geplaatst opmaandag 29 maart 2021 - 20:34

Oplichters zijn er bij een pinautomaat in Panningen vandoor gegaan met 800 euro, dat ze eerder hadden ontfutseld van een man uit het Brabantse Dongen.

Dat gebeurde al een klein jaar geleden, maar nu heeft de politie beelden van de pintransactie aan het Panningse Pastoor Huybenplein vrijgegeven.

Telefoontje
De Brabander kreeg in april vorig jaar een telefoontje van een vrouw die zich voordeed als een medewerkster van de ABN-Amrobank. De man had geen argwaan omdat hij zijn zaakjes bij deze bank had geregeld. Hij liet zich dan ook overtuigen om digitaal in te loggen en een bepaalde code in te toetsen, zogenaamd voor een update.

Twee dagen later was er volgens de politie ineens 800 euro van de man overgeschreven naar een andere rekening, en vanaf die rekening gepind bij de ABN-Amroautomaat in Panningen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen