plofkraak maastricht (25 nov 2020)

SNS stelt alle geldautomaten buiten gebruik om plofkraken

SNS stelt tijdelijk al haar 40 geldautomaten verspreid over Nederland buiten gebruik vanwege een aantal plofkraken.

plofkraak maastricht bank (25 nov 2020)
Plofkraak Maastricht: omgeving afgezet

Bij twee pinautomaten in Maastricht is in de nacht van dinsdag op woensdag een plofkraak gepleegd. Getuigen zagen volgens de politie daarna drie personen op een scooter wegrijden.

Slapen op de bank (21 nov 2020)
Bewoners vinden onbekende slapende man in hun huis

De bewoners van een huis in Munstergeleen zijn zaterdagochtend flink geschrokken. Ze vonden op de bank in hun woonkamer een vreemde man die lag te slapen.

Rabobank
Rabobank sluit ruim honderd kantoren

De Rabobank gaat de komende periode ongeveer 120 kantoren sluiten. Dat is een streefgetal en daar kan van afgeweken worden. Het is nog niet bekend hoeveel Limburgse kantoren de deuren gaan sluiten.

Bankmol Venlo
Advocaten bankrovers halen uit naar rechters: 'Deugt niet'

De advocaten van een groep bankrovers hebben stevig uitgehaald naar de rechters in die zaak. "Er is een kantelpunt bereikt, het vertrouwen in deze rechters is er niet meer", zei raadsman Guy Koppen.

Johnny Blenco overleden
Eerbetoon op Vrijthof voor overleden Johnny Blenco

De onlangs overleden Maastrichtse volkszanger Johnny Blenco krijgt een blijvend eerbetoon in Maastricht: een bankje op het Vrijthof.

ANP-405819579
'ING-topman Ralph Hamers uit Simpelveld naar Zwitserse bank'

Topman Ralph Hamers van ING wordt de nieuwe man aan het roer bij de Zwitserse bank UBS.

Rabobank zegt voetbal gedag: 'Risico op witwassen en fraude'

Rabobank accepteert per direct geen betaald voetbalorganisaties meer als nieuwe klant. Daarnaast probeert de bank de bestaande contracten met verschillende clubs, waaronder Roda JC, te beëindigen. Dat kan verstrekkende gevolgen hebben voor die club.

'Goede hoop op vervolging ING-baas Hamers'

Financieel activist Pieter Lakeman is er behoorlijk zeker van dat de Simpelveldse ING-baas Ralph Hamers uiteindelijk zal worden vervolgd vanwege de witwaskwestie bij de bank.

Groei Limburgse economie zwakt af volgens ING

In 2019 zal de Limburgse economie met 1,4 procent groeien. Dat is minder dan de groei van 2,1 procent dit jaar.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten