Overslaan en naar de inhoud gaan

Banjo's en klarinet voor 95 euro, inboedel Moszkowicz geveild

Geplaatst opzaterdag 20 juni 2015 - 18:36

De inboedel van het kantoor van de advocatenbroers Max en David Moszkowicz is zaterdag in Den Bosch geveild.

In totaal worden er meer dan 300 items geveild van Maatschap Moszkowicz Advocaten - het advocatenkantoor van Max Moszkowicz en David Moszkowicz.

Krokodillenleer
Het kantoor heeft een forse belastingschuld en moest daarom de inboedel van het beroemde pand - het pand zelf werd eerder al verkocht - van de familie in Maastricht veilen. Zaterdag werden de schilderijen, kastjes en andere spullen geveild. Volgens het aanwezige Shownieuws werd er goed geboden op de spullen van de advocatenfamilie. Zo ging een Biedermeier stoel voor 650 euro van de hand, werd er 95 euro betaald voor twee banjo's en een klarinet en was een krokodillen leren koffer goed voor 160 euro.

Goede opbrengst
In totaal bracht de veiling van het invetaris volgens het SBS6-programma ongeveer 85.000 euro op. Dat is meer dan verwacht. De totale waarde van de spullen werd tussen de 50.000 en 80.000 euro ingeschat.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Pand Moszkowicz in Maastricht voor miljoen verkocht
Te koop: inboedel van de familie Moszkowicz (met foto's)
Advocatenbroers Moszkowicz geven Bram trap na
robert moszkowicz
Moszkowicz-telg filmt vader Robert Moszkowicz
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen