Overslaan en naar de inhoud gaan

Banjo's en klarinet voor 95 euro, inboedel Moszkowicz geveild

Geplaatst opzaterdag 20 juni 2015 - 18:36

De inboedel van het kantoor van de advocatenbroers Max en David Moszkowicz is zaterdag in Den Bosch geveild.

In totaal worden er meer dan 300 items geveild van Maatschap Moszkowicz Advocaten - het advocatenkantoor van Max Moszkowicz en David Moszkowicz.

Krokodillenleer
Het kantoor heeft een forse belastingschuld en moest daarom de inboedel van het beroemde pand - het pand zelf werd eerder al verkocht - van de familie in Maastricht veilen. Zaterdag werden de schilderijen, kastjes en andere spullen geveild. Volgens het aanwezige Shownieuws werd er goed geboden op de spullen van de advocatenfamilie. Zo ging een Biedermeier stoel voor 650 euro van de hand, werd er 95 euro betaald voor twee banjo's en een klarinet en was een krokodillen leren koffer goed voor 160 euro.

Goede opbrengst
In totaal bracht de veiling van het invetaris volgens het SBS6-programma ongeveer 85.000 euro op. Dat is meer dan verwacht. De totale waarde van de spullen werd tussen de 50.000 en 80.000 euro ingeschat.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Pand Moszkowicz in Maastricht voor miljoen verkocht
Te koop: inboedel van de familie Moszkowicz (met foto's)
Advocatenbroers Moszkowicz geven Bram trap na
robert moszkowicz
Moszkowicz-telg filmt vader Robert Moszkowicz
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen