Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bange loodseigenaar: 'Gestolen vliegtuigwrak bij mij gedumpt'

Geplaatst opdinsdag 18 september 2018 - 16:22

Het vliegtuigwrak annex decorstuk van diskjockey Roosje Gommers uit Arcen is gevonden in een loods in Nederweert.

De eigenaar van de loods wil anoniem blijven en heeft contact gezocht met L1 om te melden dat het wrak op zijn terrein is gedumpt.

Carnavalswagen
De eigenaar vertelt dat een onbekende man contact met hem opnam. "Hij vroeg of hij een carnavalswagen in mijn loods mocht zetten en ik zei hem dat dit geen probleem is. Een paar dagen laten stond het vliegtuigwrak hier."

Alarmbellen af
De loodseigenaar zegt dat hij niet in de gaten had dat het om een gestolen object ging. "Een kennis van me zag het wrak hier staan en zei toen dat dit het gestolen toestel is dat in het nieuws is geweest. Pas toen gingen de alarmbellen af."

Lees ook: Gestolen aanhanger gevonden, 'vliegtuigwrak' nog zoek

Politie
De eigenaar van de loods is niet naar de politie gestapt. "Ik wil geen problemen, want ik heb niets met de diefstal te maken. Ik wil er zo snel mogelijk vanaf." Bovendien is hij bang dat de man die het vliegtuigwrak bij hem dumpte, verhaal komt halen. "Ik weet niet wat ik moet doen", zegt hij.

Lees ook: Gestolen aanhanger gevonden, 'vliegtuigwrak' nog zoek

Wrak
De Arcense dj - artiestennaam Røse Røx - heeft het negen meter lange gevaarte, dat wordt gebruikt als dj-booth en decorstuk, zelf gemaakt. Het wrak werd vorige week gestolen in Maasmechelen, waar het op een aanhanger stond. De aanhangwagen werd een aantal dagen later in Eindhoven gevonden. De politie hield daar ook een verdachte aan voor diefstal. De dj loofde duizend euro uit voor de gouden tip.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen