Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bange loodseigenaar: 'Gestolen vliegtuigwrak bij mij gedumpt'

Geplaatst opdinsdag 18 september 2018 - 16:22

Het vliegtuigwrak annex decorstuk van diskjockey Roosje Gommers uit Arcen is gevonden in een loods in Nederweert.

De eigenaar van de loods wil anoniem blijven en heeft contact gezocht met L1 om te melden dat het wrak op zijn terrein is gedumpt.

Carnavalswagen
De eigenaar vertelt dat een onbekende man contact met hem opnam. "Hij vroeg of hij een carnavalswagen in mijn loods mocht zetten en ik zei hem dat dit geen probleem is. Een paar dagen laten stond het vliegtuigwrak hier."

Alarmbellen af
De loodseigenaar zegt dat hij niet in de gaten had dat het om een gestolen object ging. "Een kennis van me zag het wrak hier staan en zei toen dat dit het gestolen toestel is dat in het nieuws is geweest. Pas toen gingen de alarmbellen af."

Lees ook: Gestolen aanhanger gevonden, 'vliegtuigwrak' nog zoek

Politie
De eigenaar van de loods is niet naar de politie gestapt. "Ik wil geen problemen, want ik heb niets met de diefstal te maken. Ik wil er zo snel mogelijk vanaf." Bovendien is hij bang dat de man die het vliegtuigwrak bij hem dumpte, verhaal komt halen. "Ik weet niet wat ik moet doen", zegt hij.

Lees ook: Gestolen aanhanger gevonden, 'vliegtuigwrak' nog zoek

Wrak
De Arcense dj - artiestennaam Røse Røx - heeft het negen meter lange gevaarte, dat wordt gebruikt als dj-booth en decorstuk, zelf gemaakt. Het wrak werd vorige week gestolen in Maasmechelen, waar het op een aanhanger stond. De aanhangwagen werd een aantal dagen later in Eindhoven gevonden. De politie hield daar ook een verdachte aan voor diefstal. De dj loofde duizend euro uit voor de gouden tip.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen