Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bange loodseigenaar: 'Gestolen vliegtuigwrak bij mij gedumpt'

Geplaatst opdinsdag 18 september 2018 - 16:22

Het vliegtuigwrak annex decorstuk van diskjockey Roosje Gommers uit Arcen is gevonden in een loods in Nederweert.

De eigenaar van de loods wil anoniem blijven en heeft contact gezocht met L1 om te melden dat het wrak op zijn terrein is gedumpt.

Carnavalswagen
De eigenaar vertelt dat een onbekende man contact met hem opnam. "Hij vroeg of hij een carnavalswagen in mijn loods mocht zetten en ik zei hem dat dit geen probleem is. Een paar dagen laten stond het vliegtuigwrak hier."

Alarmbellen af
De loodseigenaar zegt dat hij niet in de gaten had dat het om een gestolen object ging. "Een kennis van me zag het wrak hier staan en zei toen dat dit het gestolen toestel is dat in het nieuws is geweest. Pas toen gingen de alarmbellen af."

Lees ook: Gestolen aanhanger gevonden, 'vliegtuigwrak' nog zoek

Politie
De eigenaar van de loods is niet naar de politie gestapt. "Ik wil geen problemen, want ik heb niets met de diefstal te maken. Ik wil er zo snel mogelijk vanaf." Bovendien is hij bang dat de man die het vliegtuigwrak bij hem dumpte, verhaal komt halen. "Ik weet niet wat ik moet doen", zegt hij.

Lees ook: Gestolen aanhanger gevonden, 'vliegtuigwrak' nog zoek

Wrak
De Arcense dj - artiestennaam Røse Røx - heeft het negen meter lange gevaarte, dat wordt gebruikt als dj-booth en decorstuk, zelf gemaakt. Het wrak werd vorige week gestolen in Maasmechelen, waar het op een aanhanger stond. De aanhangwagen werd een aantal dagen later in Eindhoven gevonden. De politie hield daar ook een verdachte aan voor diefstal. De dj loofde duizend euro uit voor de gouden tip.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen