Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bange loodseigenaar: 'Gestolen vliegtuigwrak bij mij gedumpt'

Geplaatst opdinsdag 18 september 2018 - 16:22

Het vliegtuigwrak annex decorstuk van diskjockey Roosje Gommers uit Arcen is gevonden in een loods in Nederweert.

De eigenaar van de loods wil anoniem blijven en heeft contact gezocht met L1 om te melden dat het wrak op zijn terrein is gedumpt.

Carnavalswagen
De eigenaar vertelt dat een onbekende man contact met hem opnam. "Hij vroeg of hij een carnavalswagen in mijn loods mocht zetten en ik zei hem dat dit geen probleem is. Een paar dagen laten stond het vliegtuigwrak hier."

Alarmbellen af
De loodseigenaar zegt dat hij niet in de gaten had dat het om een gestolen object ging. "Een kennis van me zag het wrak hier staan en zei toen dat dit het gestolen toestel is dat in het nieuws is geweest. Pas toen gingen de alarmbellen af."

Lees ook: Gestolen aanhanger gevonden, 'vliegtuigwrak' nog zoek

Politie
De eigenaar van de loods is niet naar de politie gestapt. "Ik wil geen problemen, want ik heb niets met de diefstal te maken. Ik wil er zo snel mogelijk vanaf." Bovendien is hij bang dat de man die het vliegtuigwrak bij hem dumpte, verhaal komt halen. "Ik weet niet wat ik moet doen", zegt hij.

Lees ook: Gestolen aanhanger gevonden, 'vliegtuigwrak' nog zoek

Wrak
De Arcense dj - artiestennaam Røse Røx - heeft het negen meter lange gevaarte, dat wordt gebruikt als dj-booth en decorstuk, zelf gemaakt. Het wrak werd vorige week gestolen in Maasmechelen, waar het op een aanhanger stond. De aanhangwagen werd een aantal dagen later in Eindhoven gevonden. De politie hield daar ook een verdachte aan voor diefstal. De dj loofde duizend euro uit voor de gouden tip.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen