inalfa

Vakbond verbaasd over banenverlies Inalfa Venray

Vakbond FNV is 'licht verbaasd' over het banenverlies bij Inalfa Roof Systems in Venray. Het bedrijf maakte woensdag bekend dat een flink deel van de 520 banen wordt geschrapt

Terugloop autoverkopen: schuifdakmaker gaat reorganiseren

Inalfa Roof Systems in Venray gaat snijden in de organisatie. Dat is nodig omdat de autoverkopen in met name China zijn afgenomen.

Meekels: 'Ontslagen medewerkers Nedcar aan baan helpen'

De gemeente Sittard-Geleen wil de medewerkers van autofabriek VDL Nedcar in Born die hun werk verliezen bij de aangekondigde ontslaggolf aan een nieuwe baan proberen te helpen.

Grote onduidelijkheid over ontslaggolf bij VDL Nedcar

Er bestaat nog grote onduidelijkheid over het aantal banen dat verdwijnt bij VDL Nedcar. De autofabrikant is bezig met het maken van nieuwe roosters en werktijden. Wat daar de consequenties van zijn, is nog niet duidelijk.

OR Zuyderland niet verbaasd over banenverlies

De Centrale Ondernemingsraad van de Zuyderlandziekenhuizen is niet verrast door de aankondiging dat er op korte termijn 175 banen verdwijnen.

ANP
Onduidelijkheid over banenverlies ABN AMRO in Limburg

Het is nog niet duidelijk hoeveel Limburgse bankmedewerkers van ABN AMRO hun baan verliezen bij de extra reorganisatie.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten