Gaslek Baneheide 10 dec 2020

Verkeershinder richting Heuvelland door gaslek

Een gaslek in Baneheide veroorzaakt flinke problemen voor het verkeer van en naar het Heuvelland.

Ongeval wielrenner 31 aug 2019
Verongelukte wielrenner is 32-jarige Bosschenaar

De wielrenner die zaterdagmiddag bij Baneheide omkwam bij een aanrijding met een tractor, was een 32-jarige man uit Den Bosch.

Wielrenner komt om bij aanrijding met tractor

Een 32-jarige wielrenner is zaterdagmiddag tussen Baneheide en Eys om het leven gekomen bij een aanrijding met een tractor.

Elke uit Simpelveld is haar minipaardje kwijt

Al een week zoekt Elke Schijen uit Simpelveld zich suf naar haar vermiste minipaardje.

Scooter botst frontaal tegen vrachtwagen

Bij een verkeersongeluk in Baneheide bij Simpelveld is dinsdagmiddag de bestuurster van een scooter gewond geraakt.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten